Vacatures

Opdrachtgevers

Wat kunnen opdrachtgevers precies van BERT verwachten:

  • Aanbod van hoogwaardige kandidaten middels de sterk ontwikkelde BERT selectieprocedure 
  • Een zeer betrokken, eerlijk en onderbouwd advies in personeelselectie 
  • Technische personeelselectie gefundeerd door ontwikkelde interviewtechnieken
  • Profiteren van de perfect uitgebalanceerde communicatielijnen via de door onszelf ontwikkelde BERT HRI 
  • Wanneer gewenst gebruik maken van assessment instrumenten
  • Vertaling van uw personeelsbeleid, advies in oplossingen 
  • Hoogwaardige en discrete behandeling
  • Vast aanspreekpunt voor de lange termijn

Focus BERT

BERT is gespecialiseerd in techniek en weet aan welke eisen kwalitatief goed personeel precies moet voldoen. BERT beschikt over een netwerk van actief en latent zoekende kandidaten waardoor wij een breed scala aan technische functies kunnen invullen, zowel op MBO, HBO of TU niveau. BERT bemiddelt zowel kandidaten met- en zonder werkervaring, op ieder niveau: dus van starter tot directeur. BERT heeft een brug geslagen tussen technische personeelsselectie en academische arbeids- en organisatiepsychologie. Hierdoor biedt BERT u passend hoogwaardig geselecteerde kandidaten.

Werkwijze BERT

BERT neemt uw persoonlijk wensen graag met u door, zodat wij van start kunnen gaan met het zoeken van de meest geschikte kandidaat. BERT heeft in eigen beheer een instrument ontwikkeld, dat volledig in kaart brengt hoe u door ons wenst te worden behandeld en op welke wijze u met BERT wilt samenwerken: BERT HRI (Hoogwaardig Relatie Instrument). Door zowel uw als onze verwachtingen volledig te bespreken en documenteren, is de kans op een succesvolle samenwerking immers het grootst.

BERT wil niet alleen weten waar de ideale kandidaat voor u precies aan moet voldoen of hoe uw organisatie er uit ziet. BERT is vooral ook benieuwd wat uw organisatie kan betekenen voor uw toekomstige medewerker. Dit moet een continue wisselwerking zijn. Wij zullen samen de mogelijkheden op de arbeidsmarkt uitvoerig bespreken, om zo tot een duurzame en haalbare oplossing te komen voor uw capaciteitsproblemen.

BERT werkt op basis van ‘no cure no pay’, mochten wij onverhoopt de door u beschikbaar gestelde vacature niet kunnen invullen, dan volgt dus geen factuur.

Snel zoeken
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in